Fietstransferium

Fietstransferium Ruinen

In Zuidwest Drenthe ligt het historische en bruisende brinkdorp Ruinen. De perfecte uitvalsbasis voor een tocht over het Dwingelderveld. Samen met de bossen vormen de plassen en het zand een heerlijk gevarieerd fietsgebied. Start je fietsroute bij het Fietstransferium Ruinen. Je kunt hier letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Aanrader is een geruisloze tocht met de E-chopper. Een geweldige belevenis.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat je geen enkel mooi plekje mist en dat je zorgeloos op pad kunt gaan. Ze helpen je graag op weg. Tot ziens in Ruinen!

Adresgegevens

Buitencentrum De Poort
Kloosterstraat 12
7963 AH Ruinen
(fietsknooppunt 53)

Contactgegevens

ruinen@fietstransferium.com
06 - 29 51 85 00

Openingstijden

(volgt)

Fietsverhuur

Wij verhuren vele kwaliteitsfietsen, e-bikes en andere voertuigen. Voor elk wat wils! Klik op de button ‘Tarieven’ voor het aanbod, prijzen en extra’s. Om direct te reserveren klik je op de button ‘Reserveren’.

Let op! De E-choppers zijn geschikt voor één persoon. Er mag geen extra persoon op het voertuig plaatsnemen.

 

Services

Het Fietstransferium Ruinen verhuurt niet alleen fietsen, maar biedt ook extra’s om uw dagje uit zo aangenaam mogelijk te maken. 

Horeca

Watertappunt en de Gasterije

Gratis lucht

Om de banden op te pompen

Oplaadpunt

E-Bikes gratis opladen

Sanitair

Er is een toilet aanwezig

Reservebanden

Voor de racefiets en ATB

Pechhulp

Voor gehuurde tweewielers

Omgeving

Het gezellige, brinkdorp Ruinen is de toegangspoort naar het Nationaal Park Dwingelderveld. Een adembenemend mooi landschap dat zich kenmerkt door heide, bos, vennetjes, moeras en stuifzand. En wat het Dwingelderveld écht uniek maakt? Het is één van de stilste (en in de nacht donkerste) plekjes van Nederland. Je kunt hier gegarandeerd uren zwerven en genieten van al het moois.

En ben je op zoek naar wat meer levendigheid? Fiets dan naar Dwingeloo of maak een tochtje naar Meppel, ook wel het Mokkum van het noorden genoemd, waar de karakteristieke pleinen en de gastvrije terrasjes je welkom heten. Veel fietsplezier! 

Contactformulier