Fietstransferium

Fietstransferium Frederiksoord

Het Fietstransferium Frederiksoord vind je in het hart van de voormalige Koloniën van Weldadigheid (UNESCO Werelderfgoed). Hier beleef je een uniek verhaal in een prachtig decor van maar liefst drie Nationale Parken. Het Fietstransferium is hét startpunt voor de mooiste routes in de regio. We adviseren je graag en hebben de mooiste routes voor je klaarliggen.

Maak een keuze uit diverse type fietsen en e-bikes of verken het gebied op een E-Chopper, E-step of Lopifit. Je hebt de mogelijkheid om bij ons je tweewieler op te laden, we bieden pechhulp, in het (naastgelegen) Grand-Café kun je terecht voor een hapje en drankje en er is sanitair aanwezig. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde dag fietsplezier.

Dependances Doldersum en Willemsoord
Het Fietstranferium Frederiksoord heeft twee dependances. Ook hier kun je fietsen huren, is horeca, sanitair en toerist info aanwezig. Bij het huren van je fiets- of e-bike kun je jouw voorkeur opgeven.

Adresgegevens

Majoor van Swietenlaan 1
8382 CE Frederiksoord

Contactgegevens

frederiksoord@fietstransferium.com
0521 - 234900

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 14:00 uur
In weekenden en schoolvakanties vanaf 9:30 uur

Fietsverhuur

Voor het huren van kwaliteitsfietsen, e-bikes en andere voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres. Klik op de button ‘Tarieven’ voor het aanbod, prijzen en extra’s. Om direct te reserveren klik je op de button ‘Reserveren’.

Let op! De E-choppers zijn geschikt voor één persoon. Er mag geen extra persoon op het voertuig plaatsnemen.

Services

Het Fietstransferium verhuurt niet alleen fietsen, maar biedt ook extra’s om uw dagje uit zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikken wij over alle voorzieningen om uw fiets op te laden, banden op te pompen, flesje water te vullen tot de unieke pechhulp in de regio.

Horeca

Watertappunt en Grand-Café

Gratis lucht

Om de banden op te pompen

Oplaadpunt

E-Bikes gratis opladen

Sanitair

Er is een toilet aanwezig

Reservebanden

Voor de racefiets

Pechhulp

Fietshulp pechhulp

Omgeving

Het Fietstransferium Frederiksoord bevindt zich in de voormalige Koloniën van Weldadigheid. Een bijzonder gebied dat genomineerd is voor de UNESCO Werelderfgoedstatus. De erfenis van de indrukwekkende geschiedenis, die zich hier 200 jaar geleden afspeelde, is nog altijd goed te zien. Het orthogonale landschap en tientallen monumenten vertellen een uniek verhaal. Ontdek onde andere koloniehuisjes, het koloniekerkje, Huis Westerbeek, het logement en de karakteristieke Tuinbouwschool en Bosbouwschool. 

Bovendien worden de Koloniën van Weldadigheid omsloten door maar liefst drie Nationale Parken, van het Dwingelderveld en Drents Friese Wold tot de Weerribben-Wieden. Eeen regio waar natuur en cultuur elkaar raken!

Routes

Een greep uit de routes in de omgeving. Klik op de route voor meer informatie.

Contactformulier